Maatregelen i.v.m. het coronavirus

Inmiddels zijn er ongekende maatregelen getroffen tegen het coronavirus. Voor mij betekent dit (nog meer) thuiswerken, minder contact met cliënten en alle zittingen die niet urgent zijn worden uitgesteld omdat de rechtbanken en gerechtshoven tot ten minste 6 april a.s. dicht zijn. Om u en mijzelf te beschermen tegen het coronavirus, maar toch (juridische) bijstand te blijven verlenen, moet je dus kijken naar andere mogelijkheden. En die andere mogelijkheden zijn er.

Heeft u een juridisch vraag, maar komt u nu liever niet langs op mijn bezoeklocatie? Dat is begrijpelijk. Ik maak daarom graag een afspraak met u om via Skype of WhatsApp te beeldbellen. U zit thuis en ik zit op mijn kantoor, maar toch wordt u geholpen. U kunt terecht voor ‘simpele’ vragen waar u direct mee bent geholpen, maar ook ons eerste intakegesprek kan worden gepland waarna ik mijn werkzaamheden voor u kan starten.

Vragen? Schroom niet en neem contact met mij op. Samen kijken we naar (passende) mogelijkheden.

U kunt bij mij terecht voor familierecht, mediation en (jeugd)strafrecht. Neem contact met mij op via schurink@ecsadvocatuur.nl of 06 – 2935 8067 (telefonisch of via WhatsApp).